Sick bay

De afgelopen dagen (en de komende vrees ik) ben ik uit de running geweest door een of andere bacterie. Nadat was vastgesteld dat het niet de Mexicaanse griep was mocht mijn mondkapje weer af 😉 Als het goed is ben ik er met een paar dagen weer bovenop! Vandaag ben ik dan ook thuisgebleven en heb ik (helaas) niet deelgenomen aan een chasemissie.

Dit is trouwens nog wel een leuke link met alle videoreportages van the Weather Channel die dagelijks worden uitgezonden omtrendt het project:

[LINK] Weather Channel videos

1 comment to Sick bay

  • Leonie

    Oow Rutger, jij hebt ook echt altijd wat! Blij iig dat het niet de mexicaanse griep was, maar toch wel balen dat weer een of ander beest je lastig is gevallen… je trekt dat toch aan op de een of andere manier. Gelukkig ben je positief ingesteld en komt het altijd weer goed bij jou 🙂 Hopelijk komt die tornado binnenkort ook eens eindelijk. Hier is het bizar warm voor de maand mei, maar ik geloof dat er wel onweer op komst is, dus zo maar weer eens richting Wageningen fietsen.
    Veel succes daar!
    Liefs, Leonie

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>