Rustige dagen

Hey mensen. De eerste week onderweg is bijna voorbij en is erg rustig gebleken. Na vertrek uit Boulder zijn we naar Goodland, KS gegaan, de dag erop naar Dodge City, KS om vervolgens door te reizen naar Clinton, OK. Aldaar hebben we steeds gewerkt aan de apparatuur en de procedure voor het plaatsen van de POD’s en de manier waarop we de data gaan verzamelen, er moet namelijk nog al wat gebeuren om dit vlekkeloos te laten verlopen. Bovendien zijn er dit jaar 2 extra auto’s die ook POD’s neerzetten. Verder zijn we nu samen met het gehele VORTEX2 team en hebben we alweer complete hotels volgeboekt en daarmee enkele lokale hotels van de ondergang door de financiele crisis gered 😉 Het weer is na de passage van een trog vorige week met de nodige tornado-outbreaks erg rustig, zeker in het domein waarin wij opereren (in de plains, daar waar geen bomen staan zodat de radar niet geblokkeerd wordt). Het wachten is dus op betere condities, die zich lijken aan te dienen komend weekend in het oosten van Oklahoma. Vooralsnog doen we dus veel voorbereiding aan procedure en apparatuur. Beschamend detail is dat we vanaf gisteren een hangslot op onze auto hebben gemonteerd na het falen van alle andere sloten op de auto (er was nog niet genoeg kapot aan die auto 😉 ), we hebben zodoende gaten in de deuren geboord en nu hebben we dus een hangslot op de deur, zie foto’s. Ik vewacht dat er nog wel meer gaat afbreken aan die auto de komende weken…. to be continued.

1 comment to Rustige dagen

  • Collega Paulien

    En wat ben je precies van plan met dat gele knuffeltje dat met ducttape vastgeplakt zit aan de auto? Afwachten of het de eerste chase overleeft?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>