Black hills, devils tower, down day

Hallo, ben ik weer. We hebben weer enkele dagen gechased en zijn in South Dakota door de Black Hills gekomen, een prachtig gebied waarbij we door de heuvels/bergen kwamen waar her en der nog sneeuw te zien was. In South Dakota bleven de supercells helaas uit, maar hebben we die dag in de avond Devils tower mogen aanschouwen, zie foto’s. Dit was de eerste tocht voor een bezichtiging sinds de start van VORTEX2. Sindsdien hebben we nog geen dag vrij gehad en hebben we 30 dagen aan een stuk door gechased of ons geherpositioneerd. Vandaag hebben we een vrije dag omdat er nergens gevaarlijk weer in de buurt is en heb ik samen met andere VORTEX2 leden een hengel gekocht en in een meer achter het hotel gevist, waar we de meest rare soorten hebben gevangen die ik in Nederland nog nooit heb gezien 😉 Morgen is het weer een ouderwetse chasedag en gaan we er weer voor. Foto’s zijn weer geupdate.

2 comments to Black hills, devils tower, down day

 • Rob Groenland

  Hallo Rutger,

  je hebt al veel mooie dingen gezien zag ik en jullie als Vortex2 hebben al heel wat goede metingen kunnen verrichten. Ik wens je de komende 2 weken nog mooi chaseweer toe.

  groetjes
  Rob Groenland

 • Hee Roedi,
  Super!
  Fijn dat het weer nu zo goed is. Mooie dingen heb je gezien zeg.
  Veel succes de komende tijd.
  Ik hoor alle verhalen wel als je weer terug bent, helaas woon in dan niet meer op 1C omdat ik volgende week verhuis.
  Oja, gisteren heb ik nog jou werkplek gezien op het KNMI!
  Liefs Renee

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>